Onderhoud

Kosten besparen

Autoservice Hanenberg verzorgt onderhoud aan alle merken auto’s. Wij beschikken over een ruim pand met vier bruggen en moderne apparatuur. Ook voor het monteren van banden en voor het reinigen of vullen van airco’s kunt u bij ons terecht.

Wij gebruiken olie en onderdelen van hoge kwaliteit. Maar we kijken wél naar de prijs. Heel goed hoeft namelijk niet per se heel duur te zijn. Bovendien vervangen ij bij een servicebeurt geen onderdelen die nog niet écht aan vervanging toe zijn. Zo helpen wij u om kosten te besparen.

Veilig op weg

Wij kunnen u scherpe prijzen bieden doordat wij onze eigen kosten zo laag mogelijk houden. Wij hebben geen receptionist, geen gastvrouw en geen chef werkplaats. U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaar, Peter van de Hanenberg. Dat praat wel zo makkelijk. Ook dat is een voorbeeld van wat wij onder ‘service’ verstaan.

Soms kan een gebruikt onderdeel een uitstekend alternatief zijn. Desgewenst gaan wij daarnaar graag voor u op zoek. Wij hebben de juiste kanalen en werken uitsluitend met betrouwbare leveranciers. Zowel voor nieuwe als gebruikte materialen. Één ding staat altijd centraal: u moet zorgeloos en veilig de weg op kunnen. Met een goed gevoel. Dat is ons voornaamste doel!

Andere services

Reparatie

APK